Home » , » SEPULTURA: Η αστυνομία ακυρώνει εμφάνιση τους στην Αίγυπτο!

SEPULTURA: Η αστυνομία ακυρώνει εμφάνιση τους στην Αίγυπτο!

http://rockoverdose.gr/wp-content/uploads/2016/06/andreaskissersepulturabloodstock2015_638.jpgΣύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο  ‘’Ahram Online’’, η προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου εμφάνιση των Sepultura στην Αίγυπτο ακυρώθηκε, καθώς η αστυνομία επικαλέστηκε παρατυπίες σε θέματα ασφαλείας.


Η αστυνομία εισέβαλε σε βίλα στα προάστια του Κάιρο όπου και θα διεξάγονταν η συναυλία και ύστερα από ‘’συνεννόηση’’ με τους διοργανωτές ζήτησε την απομάκρυνση του κόσμου.
Η εμφάνιση, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Nile Country Club, αλλά τελικά μεταφέρθηκε σε μία βίλα στην περιοχή  Sheikh Zayed.


Εκπρόσωπος του Nile Country Club, δήλωσε στο Ahram Online ότι η ευθύνη ανήκει στον διοργανωτή του event (πρόκειται για τον Nader Sadek, αιγύπτιο ηθοποιό και κυρίως στον χώρο των ταινιών τρόμου), ο οποίος δεν παρουσίασε τα κατάλληλα έγγραφα αδειών στα οποία συμπεριλαμβάνεται και σχετικό χαρτί από την υπηρεσία Εθνικής ασφάλειας της χώρας.


‘’Επειδή ήμαστε τουριστικό θέρετρο, για τον λόγο αυτό μας ζητείται μία σειρά επισήμων αδειών πριν προχωρήσουμε σε τέτοιες διοργανώσεις. Άλλες περιοχές πιθανότατα δεν αντιμετωπίζουν γραφειοκρατικά ζητήματα σε τέτοιο βαθμό’’.


Μετά την σχετική άρνηση από το Nile Country Club, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ως νέο συναυλιακό χώρο την βίλα στο Sheikh Zayed με σχετική ανακοίνωση που πάντως γνωστοποιήθηκε στο κοινό λίγες ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.




Και ενώ απέμενε ελάχιστη ώρα για την έναρξη, η αστυνομία εισέβαλε στον χώρο και ζήτησε να δει τις σχετικές άδειες.  Κατά την αστυνομία τα έγγραφα δεν ήταν τα κατάλληλα και έτσι ζήτησε από συγκροτήματα και τεχνικούς να αποχωρήσουν και να απομακρύνουν από τον χώρο τον όποιο  σχετικό εξοπλισμό.


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Nader Sadek καθώς και ο ιδιοκτήτης του χώρου συνελήφθησαν και ανακρίνονται. Την είδηση φαίνεται ότι επιβεβαιώνει και η ιδιωτική εφημερίδα Al – Watan, που σε σχετικό άρθρο αναφέρει την σύλληψη τριών ατόμων, δύο εκ των οποίων ήταν οι διοργανωτές.


Στην συναυλία επρόκειτο να εμφανιστούν οι Sadek και τα τοπικά σχήματα Gorynov και Perpetual Ferocity. Το συμβάν βρίσκεται υπό διερεύνηση από την υπηρεσία Εθνικής ασφάλειας της χώρας.

rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger