Home » , » Brian Johnson (AC/DC): “Συγκινημένος και κατάπληκτος” από νέα ακουστική τεχνολογία!

Brian Johnson (AC/DC): “Συγκινημένος και κατάπληκτος” από νέα ακουστική τεχνολογία!

http://rockoverdose.gr/wp-content/uploads/2016/06/dabde79a-ff68-4d62-9f52-44c2a1001414.jpgΟ Brian Johnson των AC/DC στέλνει αισιόδοξο μήνυμα μετά από τη συνάντηση με τον ειδικό στην ακουστική τεχνολογία Stephen Ambrose.


O Johnson αναγκάστηκε να σταματήσει την περιοδεία με το συγκρότημα στις αρχές της χρονιάς λόγω του υψηλού κινδύνου για ολική κώφωση. Αλλά κατόπιν μιας τεράστιας εκστρατείας στα social media, o Ambrose – διευθυντής στην κατασκευαστική ακουστικών βαρηκοΐας Asius Technologies – συναντήθηκε με τον Johnson για να δει πώς θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Ο ίδιος ο Johnson αναφέρει ότι είναι «συγκινημένος και κατάπληκτος» από την πρωτοπόρα τεχνολογία της εταιρείας του Ambrose. Μέσω της σελίδας του Ambrose στο facebook, ο Johnson δήλωσε:


"Δουλεύει! Δουλεύει ξεκάθαρα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Πραγματικά συγκινήθηκα και έμεινα έκπληκτος που μπορώ να ακούσω μουσική ξανά όπως δεν μπορούσα εδώ και αρκετά χρόνια. Ανυπομονώ να γίνει η προσαρμογή του ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε κάθε περίσταση, από μια απλή συνομιλία, μια έξοδο σ’ ένα θορυβώδες εστιατόριο, έως μια ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή."
 
Στο μεταξύ, οι AC/DC προσέλαβαν τον frontman των Guns N’ Roses, Axl Rose, προκειμένου να ολοκληρώσουν την "Rock Or Bust" περιοδεία τους και πρόσφατα επαναπρογραμμάτισαν 10 συναυλίες στις Η.Π.Α. οι οποίες θα λάβουν χώρα τον Αύγουστο. Από τη στιγμή της συνεργασίας τους με τον Rose, οι AC/DC έχουν αρχίσει να παίζουν στις συναυλίες τους κομμάτια που σπάνια έχουν παίξει live τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των “Riff Raff”, “Touch Too Much” και “If You Want Blood (You’ve Got It)”.



rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger