Home » , , » Νέο Σκάνδαλο Παιδοφιλίας στο Hollywood: Elijah Wood και Corey Feldman συγκλονίζουν (Photos)

Νέο Σκάνδαλο Παιδοφιλίας στο Hollywood: Elijah Wood και Corey Feldman συγκλονίζουν (Photos)

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/2016-05/horis_titlo.png?itok=NwaEeMhzΝέο σκάνδαλο ξεσπάει στο Hollywood. Ο Corey Feldman, στα 44 του χρόνια απέκτησε τη δύναμη να εξομολογηθεί τις σεξουαλικές επιθέσεις που είχε δεχτεί από παιδόφιλους, από το στενό κύκλο του Hollywood.



O Corey Feldman, έγινε ευρύτατα γνωστός σε ηλικία 15 ετών, την δεκαετία ΄80 μέσα από τις σειρές: The Fox and the Hound, Friday the 13th: The Final Chapter, The Goonies, Stand by Me, The Lost Boys, Gremlins και The 'Burbs. Αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις που είχε υποστεί και το πόσο υπέφερε.





Υποστηρίζει ότι και ο πολύ καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής, στην ταινία The Lost Boys, Corey Heim, αποτέλεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παραγωγούς ταινιών, στην πολύ τρυφερή ηλικία των 11 ετών.








Ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά τους άντρες που τον κακοποιούσαν ισχυριζόμενος ότι αυτή η δυσάρεστη εμπειρία ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμπλοκή του Heim με τα ναρκωτικά στην εφηβεία του, μάχη η οποία συνεχίστηκε μέχρι και τον θάνατο του, το 2010, σε ηλικία 38 ετών.





«Ο γιος μου αυτή τη στιγμή είναι 11 χρονών και δεν μπορώ να διανοηθώ να του συνέβαινε κάτι αντίστοιχο. Θα ήταν καταστροφικό για την ύπαρξη του και την εξέλιξη της ζωής του», λέει ο Corey Feldman.





Είναι ευρέως γνωστή αυτή η «τακτική» στους κόλπους του Χόλυγουντ. "Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Αν ρωτήσετε τώρα, τους συναδέλφους μου, όλοι θα παραδεχτούν ότι ξέρουν τι γίνεται. Και για μένα ήξεραν και για τον Corey Heim. Ειδικά εκείνη την εποχή, ήταν της μόδας να συμβαίνει αυτό. Η παιδοφιλία ήταν σε έξαρση".


Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός, υπογραμμίζει ότι, μετά τις αποτρόπαιες πράξεις, τους αστειεύονταν ο ένας με τον άλλον και επιδοκίμαζαν τις πράξεις τους. Προσθέτει ακόμα ότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά σε μεγάλα στελέχη. Οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονταν σεξουαλικώς ανήλικα παιδιά ήταν ακόμη φωτογράφοι και αρθρογράφοι σε περιοδικά εφήβων.
                      
Μάστιγα στο Hollywood η παιδοφιλία. Πρόσφατα, ο Elijah Wood, πρωταγωνιστής στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Elijah Wood, μίλησε αγανακτισμένος, σε συνέντευξη του για το πρόβλημα της παιδοφιλίας στο Hollywood.





Ο Feldman έγραψε πρόσφατα για τον ατζέντη παιδιών-ηθοποιών, Martin Weiss, γνωστό από την εποχή των The Lost Boys. O συγκεκριμένος ατζέντης συνελήφθη το 2011 μετά από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου αγοριού


topontiki.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger