Home » , » FATES WARNING: “Theories of Flight” album teaser

FATES WARNING: “Theories of Flight” album teaser

FATES WARNING: “Theories of Flight” album teaserΕν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με τίτλο “Theories of Flight”, οι τεράστιοι Fates Warning έδωσαν στη δημοσιότητα μια επισκόπηση των νέων τους τραγουδιών, διάρκειας τριάμισι λεπτών. Το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω επιμελήθηκε ο Dennis Hlynsky.

Το “Theories of Flight” πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου μέσω της InsideOut με την ψυχή της μπάντας, τον κιθαρίστα Jim Matheos να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον μεγάλο Jens Bogren (Opeth, Symphony X) να επιμελείται τη μίξη και το mastering στα διάσημα Fascination Street Studios.

Track listing:
1. From the Rooftops
2. Seven Stars
3. SOS
4. The Light and Shade of Things
5. White Flag
6. Like Stars Our Eyes Have Seen
7. The Ghosts of Home
8. Theories of Flight

CD2 – Acoustic Bonus Disc:
1. Firefly
2. Seven Stars
3. Another Perfect Day
4. Pray Your Gods (διασκευή σε Toad the Wet Sprocket)
5. Adela (διασκευή σε Joaquin Rodrigo)
6. Rain (διασκευή σε Uriah Heep)

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger