Home » » Η μουσική των MOTORHEAD επανέφερε ένα παιδί από κώμα! (ΝΑΙ ο LEMMY είναι Θεός!)

Η μουσική των MOTORHEAD επανέφερε ένα παιδί από κώμα! (ΝΑΙ ο LEMMY είναι Θεός!)

http://rockoverdose.gr/photos/resize_1428615062.jpg
"If this band moved in next door to you, your lawn would die."

Όλοι γνωρίζουμε αυτό το ρητό. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι πως η ίδια η μουσική των Motorhead, παρόλο που είναι ένα θορυβώδες μίγμα, μπορεί να προκαλέσει και την αφύνπιση από κώμα.
Το rock και το metal έχει επικριθεί αδίκως από ανθρώπους που αναγνωρίζουν τη μουσική που αγαπάμε ως μία μορφή τέχνης η οποία προκαλεί ηθική κατάπτωση και οδηγεί τα παιδιά μας στα ναρκωτικά. Βέβαια κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Από πρωσοπικές μου εμπειρίες, είναι πολλά τα album που με βοήθησαν στο να εκφράσω τα συναισθήματα μου και εν τέλει να ξεπεράσω κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Ενδεικτικά αναφέρω τα Lateralus και Times of Grace.
 Θa μπορούσε όμως αυτή η μουσική να θεραπεύσει ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση έδωσε ο Lemmy πριν κάποιες μέρες. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν η πιο περήφανη στιγμή του με το συγκρότημα.
Στα πρώτα τους χρόνια, όταν ήταν ακόμη παιδαρέλια, ο Lemmy μαζί με τον κιθαρίστα ‘Fast’ Eddie Clarck και τον drummer Phil ‘Philthy Animal’ Taylor επισκέφθηκαν ένα νοσοκομείο και «Φέραμε ένα παιδί πίσω, που ήταν σε κώμα. Γράψαμε κασέτες και του τις παίξαμε στο νοσοκομείο – και ξύπνησε.»
Ο Lemmy είπε πως το παιδί ήταν το μοναδικό που ανάρρωσε, μέσα σε μια κλινική γεμάτη ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα υγείας. «Αυτό αξίζει όλη μου την καριέρα.»
Και εάν ακόμη αναρρωτιεστε, ναι, ο Lemmy είναι ο Θεός.

Καλό Πάσχα σε όλους και την Κυριακή μην παίξετε Motorhead κοντά στα αρνιά.

 


rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger