Home » » Nikki Sixx (MOTLEY CRUE): “Μεταξύ μας δεν είμαστε εχθροί, δεν είμαστε και φίλοι”

Nikki Sixx (MOTLEY CRUE): “Μεταξύ μας δεν είμαστε εχθροί, δεν είμαστε και φίλοι”

http://rockoverdose.gr/wp-content/uploads/2016/06/nikki-sixx-motley-crue.jpgO μπασίστας των tley Crüe, Nikki Sixx, είπε σχετικά με τις σχέσεις των μελών της μπάντας στην αποχαιρετιστήρια ταινία σχετικά με την διάλυση του συγκροτήματος που φέρει τον τίτλο The End” τα εξής:

«Δεν βγαίνουμε έξω μαζί πλέον… Απλά είμαστε στη σκηνή, σαν κωλόπαιδα. Αλλά δεν βγαίνουμε μαζί. Δεν τρώμε παρέα, δεν περνάμε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο σπίτι κάποιου. Δεν είμαστε εχθροί, αλλά δεν είμαστε και φίλοι. Λογικά δεν θα τους δω ξανά, ίσως μόνο περιστασιακά.»

Ο τραγουδιστής των Mötley Crüe Vince Neil σχολίασε: «Το πιο δύσκολο πράγμα του να είσαι στους Mötley Crüe, είναι να είσαι στους Mötley Crüe. Δεν ξέρω εάν άλλες μπάντες του ίδιου βεληνεκούς έχουν περάσει μερικά από τα σκατά που περάσαμε εμείς, αυτό είναι το σκληρό μέρος. Το να είμαστε στη σκηνή και να κάνουμε ότι κάνουμε είναι το πιο εύκολο.»

Και ο drummer Tommy Lee είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του τα παρακάτω, σχετικά με το τι έγινε μετά την τελευταία συναυλία της μπάντας την πρωτοχρονιά στο Los Angeles: «Είχαμε ένα μεγάλο party στα backstage αλλά δεν είδα ποτέ τους άλλους. Δεν είπαμε ποτέ ένα “αντίο”. Πολύ περίεργο, φίλε. Τι σκατά;»

Και συνέχισε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Vince Neil ή τον Nikki Sixx. Μίλησα μόνο με τον Mick Mars (κιθάρα) αρκετά. Δουλεύει πάνω σε νέο υλικό και είμαι αρκετά χαρούμενος γι αυτό. Βασικά νομίζω πως ο Nikki με έκανε unfollow την αμέσως επόμενη ημέρα στο twitter και ήμουν σε φάση “Τι στο διάολο;”.»

 
rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger