Home » , » METALLICA: Ο νέος δίσκος θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι!

METALLICA: Ο νέος δίσκος θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι!

http://rockoverdose.gr/wp-content/uploads/2016/05/0533809001427886055.jpgΟ drummer των Metallica, Lars Ulrich, μίλησε στο Metal Forces για την πρόοδο στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου του συγκροτήματος, οκτώ χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Death Magnetic” (2008).

Είπε σχετικά:
"Τώρα πλησιάζουμε στο τέλος της δημιουργικής διαδικασίας μουσικά και σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα και τη διαδικασία με την οποία θα μοιραστούμε το νέο δίσκο με τον κόσμο. Ο Ιούνιος είναι βασικά ο μήνας που θα καθίσουμε και θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε μ’ όλο αυτό [το υλικό], πώς θα ονομάσουμε τον νέο δίσκο και τι θα συμπεριλάβουμε μέσα σ’ αυτόν."


Ο νέος δίσκος των Metallica ηχογραφείται στη βάση του συγκροτήματος στο San Rafael της California, με παραγωγό τον Greg Fidelman, που ήταν στη διεύθυνση και στη μίξη του “Death Magnetic”.


"Ο Greg Fidelman ασχολείται ανελλιπώς μ’ αυτόν τον δίσκο και συνεχίζει έτσι απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι", λέει ο Ulrich. "Κάνει μια τρελά εξαιρετική δουλειά και είναι αφοσιωμένος ‘ψυχή τε και σώματι’ σ’ αυτόν κάθε στιγμή της ζωής του που ‘ναι ξύπνιος στο να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε και να φτιάξουμε αυτόν τον δίσκο".


Αν και ο Ulrich ήλπιζε ο νέος δίσκος των Metallica να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, ήταν πολύ επιφυλακτικός σ’ όσα είπε.

"Αν ο δίσκος δεν κυκλοφορήσει φέτος, τότε δε θα ΄χει κυκλοφορήσει επειδή δε θα ‘ναι έτοιμος. Θα ‘ναι επειδή υπάρχει κάποια ανωτέρα βία που θα συνωμοτεί να περιμένει ο δίσκος λίγο ακόμα μέχρι του χρόνου. Αλλά ο δίσκος θα ηχογραφηθεί αυτό το καλοκαίρι."


Ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett, είπε στο Alternative Press ότι το «δυσκολότερο κομμάτι» της ηχογράφησης του νέου δίσκου ήταν ο συντονισμός των προγραμμάτων όλων των μελών του συγκροτήματος, λέγοντας:


"
Η ζωή έχει απαιτήσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε έναν δίσκο και μια περιοδεία, προσπαθούμε να είμαστε ένα συγκρότημα, αλλά όλοι κατανοούμε ότι αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα, αυτό έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα"

Εν τω μεταξύ, η συναυλία του συγκροτήματος στο U.S. Bank Stadium στη Minneapolis στις 20 Αυγούστου είναι sold-out, καθώς 66.000 εισιτήρια πωλήθηκαν σε λιγότερο από 10 λεπτά πριν δύο μήνες. Μαζί με τους Metallica θα εμφανιστούν οι Avenged Sevenfold και οι Volbeat


rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger