Home » , , » Μεγάλο περιοδικό μόδας λέει πως τα metal μπλουζάκια είναι το must αυτού του Καλοκαιριού!

Μεγάλο περιοδικό μόδας λέει πως τα metal μπλουζάκια είναι το must αυτού του Καλοκαιριού!

http://rockoverdose.gr/wp-content/uploads/2016/05/Untitled-1.jpgΤα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της μόδας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη metal και το στυλ των οπαδών της για τους σκοπούς της.
Έχουμε δει αρκετές μάρκες να πειραματίζονται με τη ‘metal’ ραπτική στο παρελθόν, κάποιες προφανέστερα από τις υπόλοιπες (όπως ο [οίκος] Supreme που συνεργάστηκε με τους Black Sabbath) και κάποιες [ενασχολήσεις] ήταν λιγότερο ευνόητες.


O οίκος H&M κυκλοφόρησε μια σειρά από T-shirt με metal logo, o Diesel πούλησε ένα πανάκριβο μπουφάν [μεταξύ άλλων] με κομμάτια ψευτο-metal ραμμένα επάνω του, o Urban Outfitters επίσης πούλησαν πανάκριβα T-shirt συγκροτημάτων, και δίχως να έχουμε κάποια ιδέα ως προς το τί σκεφτόταν ο Gucci μ’ εκείνο το σχέδιο AC/DC, φαίνεται ότι το metal στυλ είναι τώρα ‘πολύ της μόδας’ στις κυρίαρχες τάσεις του κόσμου της μόδας. Δηλαδή έλεος, ακόμα και όλα τα κοστούμια για την περιοδεία του Justin Bieber σχεδιάστηκαν με ‘δάνεια’ από τη metal αισθητική.

Η metal είναι πραγματικά παντού, τόσο που το μεγάλο περιοδικό μόδας Harper's Bazaar αποκαλεί το rock/ metal T-shirt με ένα παντελόνι το απόλυτο καλοκαιρινό look. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το Harper's Bazaar η εικονιζόμενη Gigi Hadid σε αυτό που περιγράφεται ως μια μίξη «ταιριαστού παντελονιού μ’ ένα μπλουζάκι μπάντας για ένα remix σε τολμηρό στυλ».

Επιπλέον προτείνουν την αγορά ενός vintage T-shirt των Clash αξίας $225 και ενός δερμάτινου σακιδίου Gucci αξίας $1690. Ξέρετε, ό,τι δηλαδή μπορεί να αγοράσει κάθε metal οπαδός.

Είναι όμως έκπληξη ότι τα περιοδικά μόδας αρχίζουν να παρατηρούν αυτή την τάση; Χρόνια τώρα, έχουμε δει πολλές φορές να φοριούνται τα metal T-shirt. Η Charlize Therone είναι εκθαμβωτική με το μπλουζάκι Metallica στη νέα ταινία Fast & Furious. Ο Kanye West φορά [ρούχα με] ακατανόητα αλλά μοδάτα logo, T-shirt των Megadeth και είχε εμφανιστεί με το πιο κακόγουστο metal look στην ιστορία ενώ η σύζυγος του Kim Kardashian εθεάθη με ένα σπάνιο μπλουζάκι Metallica [αξίας $2000] και η ετεροθαλής αδερφή της Kendall Jenner φωτογραφήθηκε φορώντας μπλουζάκι όχι μόνο των Megadeth αλλά και των Slayer.

Φυσικά, και πολλοί διάσημοι δηλώνουν οπαδοί της metal. Ανάμεσα τους ο ύπερ-οπαδός των Maiden Benicio Del Toro, ο μεγάλος ηθοποιός Christopher Lee [ο οποίος είχε ασχοληθεί και με τη metal], ο Nicolas Cage μετά του υιού του [Weston Coppola Cage, frontman των ARSH ANUBIS], ο Topenga από τη σειρά Boy Meets World αγαπά τους Lamb Of God και, φυσικά, ο ίδιος ο Harry Potter, κατά κόσμον Daniel Radcliffe. Βέβαια, ο Maddox, γιος του Brad και της Angelina, είναι ο αυθεντικότερος [οπαδός] όλων με εμφανίσεις με μπλουζάκια των Slipknot, Slayer και Whitechapel.



metallica-Gigi-Hidad


rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger