Home » » DREAM THEATER: "The Gift of Music" (νέο τραγούδι)

DREAM THEATER: "The Gift of Music" (νέο τραγούδι)

O 13oς δίσκος των Dream Theater είναι το "The Astonishing" και αναμένεται αρχές του 2016.
Ο δίσκος αναμένεται να είναι ένα διπλό concept album, και έχει ανοίξει ένα νέο section στο website τους, με επίκεντρο τους χαρακτήρες του: http://www.dreamtheater.net/theastonishing#mini_track. Aκούμε το πρώτο single "The Gift of Music".

To τρίτο τους Mike Mangini album ηχογραφήθηκε στα Cove City Sound Studios της Νέας Υόρκης. Οι Dream Theater σκοπεύουν να το παρουσιάσουν ολόκληρο στην επικείμενη περιοδεία τους.

Το νέο έπος των Αμερικανών θα περιέχει τα εξής:

Act I

01. Descent of the NOMACS
02. Dystopian Overture
03. The Gift of Music
04. The Answer
05. A Better Life
06. Lord Nafaryus
07. A Savior in the Square
08. When Your Time Has Come
09. Act of Faythe
10. Three Days
11. The Hovering Sojourn
12. Brother, Can You Hear Me?
13. A Life Left Behind
14. Ravenskill
15. Chosen
16. A Tempting Offer
17. Digital Discord
18. The X Aspect
19. A New Beginning
20. The Road to Revolution

Act II

01. 2285 Entr'acte
02. Moment of Betrayal
03. Heaven’s Cove
04. Begin Again
05. The Path That Divides
06. Machine Chatter
07. The Walking Shadow
08. My Last Farewell
09. Losing Faythe
10. Whispers in the Wind
11. Hymn of a Thousand Voices
12. Our New World
13. Power Down
14. Astonishing

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger