Home » » ICED EARTH: Στο στούντιο για το νέο τους άλμπουμ "The Judas Goat"

ICED EARTH: Στο στούντιο για το νέο τους άλμπουμ "The Judas Goat"


http://rockoverdose.gr/photos/resize_1428444604.jpgΕυχάριστα νέα για τους οπαδούς των Iced Earth.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα τους στο facebook, ότι μέσα στην άνοιξη θα ξεκινήσουν την διαδικασία της δημιουργίας του 12ου τους άλμπουμ, έναν χρόνο από την κυκλοφορία του Plagues of Babylon.


Η σύντομη παύση του δημιουργικότατου συγκροτήματος οφείλεται κυρίως στην δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην αυχενική χώρα του επικεφαλή και κύριου συνθέτη Jon Schaffer.


Η μπάντα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό των επόμενων τους κινήσεων, που περιλαμβάνει και μια παγκόσμια περιοδεία, που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016. Την ίδια χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει και το άλμπουμ τους, του οποίου ο τίτλος έχει ήδη επιλεχθεί και είναι The Judas Goat. Με τον ίδιο τίτλο είχε εκδοθεί το 1978 και 5η νουβέλα του Robert B. Parker.
Ο ίδιος ο κιθαρίστα δηλώνει σχετικά με ανάρρωση του και τις κατευθύνσεις του νέου άλμπουμ: « η ανάκαμψη μετά από την χειρουργική επέμβαση είναι πιο δύσκολη σχετικά με την πρώτη, που έγινε γύρω στο 2000. Αν και υπήρχαν», συνεχίζει, «κάποιες περιπλοκές στην ανάρρωση, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να αναλάβω τα καθήκοντά μου στους Iced Earth, επικεντρώνοντας πλήρως την προσοχή μου στην δημιουργία, παραγωγή και στην επικείμενη περιοδεία της μπάντας. Ανυπομονούμε για την συγγραφή νέων τραγουδιών και να γυρίσουμε στο στούντιο. Η συνθετική κατεύθυνση είναι γεμάτη από έντονα και «βαριά» συναισθήματα, κάτι που θα περίμενε κάποιος από ένα άλμπουμ των  Iced Earth. Επίσης και τα λυρικά μέρη έχουν ποικίλα έμπνευση και θεματολογία. Είμαι 100% σίγουρος ότι το συγκρότημα έχει σφυρηλατηθεί  και δεθεί τα τελευταία χρόνια και αυτό θα φανεί και μέσα από την μουσική μας».
Και καταλήγει: « είμαστε αδέλφια από κάθε άποψη και οι οπαδοί μπορούν να νιώσουν ότι και γω. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τα μέλη της μπάντας, ότι πετύχαμε, το καταφέραμε μαζί.». Ο επί καιρό ντράμερ Brent Smedley, μετά το 2013 επέστρεψε ξανά στην μπάντα και θα είναι παρόν και στις ηχογραφήσεις, αλλά και στην επικείμενη περιοδεία. Ο Smedley έπρεπε να παραιτηθεί για προσωπικούς και οικογενειακού λόγους λίγο πριν την ηχογράφηση του Plagues of Babylon.  Ο Schaffer σχολιάζοντας την επιστροφή του είπε: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Brent ενσωματώθηκε ξανά στην μπάντα, πάντα ήταν αδελφός για μας και σημαντικό μέρος της ιστορία των Iced Earth».
Η μπάντα σίγουρα θα ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς της, από όλες μουσικές και χρονικές της φάσεις με ένα άλμπουμ που θα είναι ένα ανόθευτο και καθαρό heavy metal, καταλήγει η ανακοίνωση της. Εμείς απλά θα περιμένουμε μερικούς μήνες, αλλά πάντα έχοντας εμπιστοσύνη στις δηλώσεις τους.



rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger