Home » » BRIAN JOHNSON: "... απλά δεν φοβάμαι τον θάνατο"

BRIAN JOHNSON: "... απλά δεν φοβάμαι τον θάνατο"

http://rockoverdose.gr/photos/resize_1429196236.jpgΜε αφορμή την παγκόσμια περιοδεία των AC/DC, ο τραγουδιστής της μπάντας Brian Johnson έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Βρετανική The Telegraph.

Η επερχόμενη περιοδεία θα γίνει χωρίς το ιδρυτικό μέλος της και κιθαρίστα Malcolm Young, οποίο λόγω άνοιας είναι πλέον ανίκανος να παίξει ή να γράψει μουσική.



Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η περιοδεία γίνεται προς  τιμή του κιθαρίστα. Πριν τον καταβάλει η ασθένεια απλά έλεγε ο  Malcolm: «Ας βγούμε έξω και να φτιάξουμε μουσική, απλά για μένα, μια φορά ακόμα». Και συνεχίζει ο τραγουδιστής: «Δεν θέλω να είμαι συν αισθηματικός για όλο αυτό, γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Αλλά είναι αυτό κάνουμε (πάντα)»
Στην συνέχεια ο Brian αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τα ζητήματα της υγείας του Malcolm τον ανάγκασαν να κοιτάξει κατάματα και την δική του θνητή φύση (φυσικά για όλους εμάς τους οπαδούς της μπάντας δεν ισχύει αυτός ο όρος, γιατί απλά οι «θεοί» είναι αθάνατοι).
Έτσι κάποια στιγμή, συνεχίζει, δεν θα μπορέσει ούτε ο ίδιος να εκτελέσει τα καθήκοντά του. «Αυτή την περίοδο της ζωής μου διαβάζω συνεχώς εφημερίδα και λέω 'Oh my God,'» λέει στην ίδια συνέντευξη «όταν διάβασα για τον Joe Cocker «έφυγα», δεν είναι δυνατόν να έχει πεθάνει, ήταν μόλις 70 χρονών»
«Εννοώ ότι, έχω την επίγνωση πως δε θα υπάρχω για πολύ ακόμα σε αυτόν τον κόσμο, υποθέτω, απλά δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν πιστεύω σε τίποτα, έτσι δε φοβάμαι τι θα συμβεί μετά»  καταλήγει.
Ο  Malcolm Young αντικαταστάθηκε από τον Stevie Young, ανιψιό  του και του έτερου κιθαρίστα Angus Young, οικογενειακή υπόθεση. Το Σεπτέμβριο του 2014 η Αυστραλιανή εφημερίδα Sydney Morning Herald ανέφερε σε ένα άρθρο της, ότι ο Malcolm νοσηλεύεται σε ένα οίκο ευγηρίας στο Σύδνεϋ.


Ο χώρος σύμφωνα  με την εφημερίδα είναι το Lulworth House στο Elizabeth Bay. Σε μια επικοινωνία της εφημερίδας με την οικογένεια του  αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά : «Αν βγεις έξω με τον Malcolm μια βόλτα έξω από το δωμάτιό του, όταν γυρίσεις πίσω μαζί του, ένα λεπτό αργότερα δεν θα θυμάται ποιος είσαι. Έχει πλήρης απώλεια της βραχυπρόθεσμης μνήμης. Η σύζυγος του Linda έχει βάλει πλήρους απασχόλησης φροντίδα γι αυτόν»
Ο Stevie Young έχει αντικαταστήσει ξανά το Malcolm σε περιοδεία του συγκροτήματος το 1988, όταν ο δεύτερος είχε αποσυρθεί για να πολεμήσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ.



rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger