Home » » SERIOUS BLACK: Τα πάντα όλα για το νέο all star power metal συγκρότημα!

SERIOUS BLACK: Τα πάντα όλα για το νέο all star power metal συγκρότημα!

http://www.rockoverdose.gr/photos/resize_1405697926.jpgΈνα νέο all star συγκρότημα, έρχεται να ταράξει τα νερά στον χώρο του heavy/power metal και μπορεί όλα να κρίνονται εκ του τελικού αποτέλεσματος αλλά πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται.
 
Το εξαμελές συγκρότημα Serious Black, αποτελείται από τους - ξεκινώντας από τα μεγάλα ονόματα - γνωστούς και μη εξαιρετέους Roland Grapow (Masterplan, Ex-Helloween), Thomen Stauch (Savage Circus, Ex-Blind Guardian) και Urban Breed (Ex-Tad Morose, Trail of Murder), σε κιθάρα, τύμπανα και φωνητικά αντίστοιχα.
 
Μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία των Helloween ο πρώτος και στην μετάHansen-ική πορεία τους προς την ολική επανάκτηση των σκήπτρων στα 90's ενώ από την μετά "Dark Ride" αποχώρησή του μέχρι σήμερα, κάνει τα δικά του με τους Masterplan έχοντας περάσει από χίλια κύματα και δυσκολίες για να βρίσκεται το συγκρότημά του σε κορυφαίο επίπεδο και να κυκλοφορεί πολύ ποιοτικούς δίσκους, κάτι που επαληθεύτηκε και με το περσινό "Novum Initium".
Μεγάλη κιθάρα και ικανότατος συνθέτης, ηγέτης δηλαδή.
 
Από την άλλη ο λατρεμένος και μεγάλη φάτσα, Thomen Stauch, παρόλο που δεν υπήρξε και το πιο ενεργό συνθετικά μέλος των Blind Guardian - το αντίθετο θα λέγαμε, στους Savage Circus ήταν πιο ελεύθερος - ανήκει στους κορυφαίους drummers του χώρου, με χαρακτηριστικότατο παίξιμο που τον καταλαβαίνεις από τα πρώτα κιόλας χτυπήματα. Η μεγάλη του Ingo Schwichtenberg σχολή, έχει βρει στο πρόσωπό του έναν από καλύτερους συνεχιστές της.
 
Όσο για τον Urban - η φωνή των Tad Morose για πολλούς και όχι άδικα παρά το επιτυχημένο περσινό comeback - μπήκε στους Σουηδούς το 1996 ως αντικαταστάτης του Kristian "Krille" Andrén και μας άφησε με το σαγόνι στο πάτωμα στα τρομερά "A Mended Rhyme" (1997), "Undead" (2000), "Matters of the Dark" (2002) και "Modus Vivendi" (2003).
Ο Urban εκτός από μεγάλος τραγουδιστής, υπήρξε και ενεργό συνθετικό μέλος των Tad Morose.
 
Τους παραπάνω τρεις κυρίους λοιπόν σε αυτό το all star συγκρότημα και όχι project, συμπληρώνουν οι πολύ χαμηλότερου εκτοπίσματος φυσικά αλλά όχι και τεχνικής κατάρτισης Mario Lochert (Emergency Gate) στο μπάσο, Jan Vacik (Ex-Dreamscape) στα πλήκτρα και Dominik Sebastian (Edenbridge) στην κιθάρα ως το έτερον ήμισυ του Grapow.
 
Αυτοί λοιπόν είναι οι Serious Black, το άτιτλο μέχρι στιγμής ντεμπούτο των οποίων αναμένεται από την AFM Records στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015 ενώ το συγκρότημα θα συνοδεύσει τους Hammerfall στην "(r)Evolution" Ευρωπαϊκή μέχρι στιγμής περιοδεία τους.
 
Πάμε να οπτικοακούσουμε το πρώτο trailer του δίσκου και περισσότερα σύντομα.
 
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger