Home » » Με βαρύ εγκεφαλικό νοσηλεύεται στο Άμστερνταμ η θρυλική Εμμανουέλα

Με βαρύ εγκεφαλικό νοσηλεύεται στο Άμστερνταμ η θρυλική Εμμανουέλα

Η 59χρονη Σίλβια Κριστέλ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Απαισιόδοξη η οικογένειά της.
Στην εντατική νοσοκομείο του Άμστερνταμ δίνοντας μάχη για τη ζωή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ολλανδή ηθοποιός, που άφησε εποχή με την ταινία-σταθμό στην ιστορία του ερωτικού κινηματογράφου το 1970.

Η Κριστέλ πάσχει από το 2001 από καρκίνο του λάρυγγα, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε σε χρόνια και βαριά χημειοθεραπεία, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων "Belga", ο γιος της Άρθουρ δήλωσε πως "πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, μακάρι να μπορούσα να πω ότι υπάρχουν ελπίδες για ταχεία ανάρρωση".

  Στην αυτοβιογραφία της, "Γδύνοντας την Εμμανουέλα", η Κριστέλ, η οποία πρωταγωνίστησε και σε δύο συνέχειες της θρυλικής ταινίας, αναφέρει πως δεν έκανε ποτέ την πολυπόθητη καριέρα στο Χόλιγουντ εξαιτίας της εξάρτησής της από το αλκοόλ και την κοκαΐνη.

Μετά την μακροχρόνια αποχή της από την υποκριτική, η ηθοποιός εμφανίστηκε το 1990 στην τηλεοπτική σειρά "My Riviera, ενώ το 2010 έπαιξε στην ταινία "Two Sunny Days" του Ognjen Svilicic και στην ιταλική δραματική σειρά "The Swing Girls".


www.cosmo.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger