Home » » BLACK SABBATH: Επανασυνδέεται η αυθεντική σύνθεση για περιοδεία και νέο δίσκο;

BLACK SABBATH: Επανασυνδέεται η αυθεντική σύνθεση για περιοδεία και νέο δίσκο;

Ο Tony Iommi κιθαρίστας των Black Sabbath έκανε την ακόλουθη δήλωση στο επίσημο site του, που αφορά τις ανακοινώσεις περί του reunion του original line up των Black Sabbath:


«Έμεινα έκπληκτος από το γεγονός ότι ένας δημοσιογράφος από το Birmingham, τον οποίο εμπιστευόμουν, διάλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να πάρει ένα διάλογο που είχαμε κάνει τον Ιούνιο και να τον κάνει να μοιάζει σαν να μιλήσαμε χθες για μία επανένωση των Black Sabbath. Εκείνη την εποχή, όταν ήμουν στην έκθεση Home of Metal στο Birmingham, κουβεντιάσαμε ανεπίσημα, σε επίπεδο εικασιών σχετικά με ένα θέμα για το οποίο μας ρωτάνε συνεχώς: «Θα ξαναπαίξετε μαζί;».
Εξαιτίας του internet όλο αυτό έκανε το γύρο του κόσμου σαν κάποιου είδους «επίσημη» δήλωση από την πλευρά μου – ανοησίες, εντελώς! Ελπίζω ο τύπος (σ.σ.: ο δημοσιογράφος) να χάρηκε αυτή τη στιγμή προσωπικής δόξας που είχε γιατί δεν θα ξαναέχει άλλη εις βάρος μου.
Στους παλιόφιλούς μου, Ozzy, Geezer και Bill: Συγνώμη γι’ αυτό που έγινε, θα έπρεπε να ‘χα το νου μου»

Η όλη ιστορία περί του reunion του original line-up των Black Sabbath (Osbourne/Iommi/Butler/Ward)  ξεκίνησε από δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο Birmingham Mail.net το οποίο έλεγε πως ο Tony Iommi επιβεβαίωσε ότι το σχήμα έχει αρχίσει τις πρόβες για περιοδεία και νέο studio album.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Iommi μαζί με τον Ozzy Osbourne ετοίμασαν τον Ιούνιο νέο υλικό με σκοπό να κυκλοφορήσει του χρόνου.

Το σχετικό δημοσίευμα φιλοξενούσε τις ακόλουθες δηλώσεις του Tony Iommi:
"Ανυπομονούσαμε για κάτι τέτοιο και νομίζω ότι το υλικό που συνθέσαμε είναι πραγματικά καλό. Ακούγεται σαν το παλιό, αυθεντικό υλικό μας". Πρόσθετε επίσης ότι η είδηση του reunion κρατήθηκε μυστική για αρκετό καιρό.

"Όλα έγιναν πολύ διακριτικά. Ο Ozzy, βέβαια, δυσκολευόταν πολύ να το κρατήσει μυστικό. Έκανε πολλή τηλεόραση και τον ρωτούσαν συνέχεια για το reunion κι αυτός απαντούσε "λοιπόν, ποτέ δεν λέω ποτέ" και μετά μου έλεγε "δεν ήξερα τι να τους πω...".

Επίσης ο Iommi δήλωνε κατά το Birmingham Mail.net ότι η μόνη του έγνοια σχετικά με το reunion του original line-up ήταν η υγεία του drummer Bill Ward, ο οποίος στο παρελθόν υπέστη καρδιακή προσβολή. "Δεν είχε συνέλθει 100%. Πέρασε κι από εγχείρηση μερικούς μήνες πριν, οπότε θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται...".

Για ότι νεότερο προκύψει σχετικά που θα διαφωτίζει περισσότερο αυτή την υπόθεση, θα σας ενημερώσουμε.


www.metalhammer.gr
Share this article :

1 σχόλιο :

ΓκρινιΑρης είπε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΖΑΛΙΣΕΙ!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΑ???

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger