Home » , » 30 Seconds To Mars @ Πλατεία Νερού, Φάληρο

30 Seconds To Mars @ Πλατεία Νερού, Φάληρο

Να εξομολογηθώ κάτι. Δεν υπήρξα ποτέ fan της μπάντας του πολυσχιδούς Jared Leto, ούτε φυσικά μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση τους στα μέρη μας πρόκειται να ορκιστώ οπαδός τους. Αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομα τους, και αν έπρεπε να ξεχωρίσω μια από τις -ως τώρα- συναυλίες του φετινού καλοκαιριού με το μυαλό στο value for money, τότε οι 30 Seconds To Mars κονταροχτυπιούνται στην κορυφή με τους μόνιμους θαμώνες της…


Κι όταν κάνω λόγο για value for money μην πάει το μυαλό σας στον πραγματικά εξαιρετικό χώρο της Πλατείας Νερού (μα γιατί δε γίνονταν τόσα χρόνια live εκεί;), ούτε στην αξιοπρεπέστατη και χωρίς προβλήματα (με εξαίρεση την έξοδο από το χώρο του parking όπου και φυσικά επικράτησε πανικός αλλά η ευθύνη θεωρώ βαραίνει κυρίως την ανύπαρκτη τροχαία παρά την Spicy) διοργάνωση, αλλά στο ένα και μοναδικό στοιχείο που κατά την ταπεινή μου άποψη χωρίζει ένα επιτυχημένο live από μια κοινή… ξεπέτα: το χαμόγελο που κουβαλάνε φεύγοντας ιδρωμένοι από τον χώρο μερικές χιλιάδες ανθρώπων.Στις λεπτομέρειες τώρα. Ένα πλήρες setlist, πολύ καλός ήχος, κάμποσες χιλιάδες νοματαίοι που βρέθηκαν εκεί με τις καλύτερες προθέσεις και φυσικά ένας χαρισματικός performer.

O Jared Leto είναι ένας εξαιρετικός frontman. Έκανε τα πάντα σωστά και βγαλμένα από τη Βίβλο των rockstars περασμένων δεκαετιών. Πούλησε ποζεριά χωρίς όμως να «απομακρύνεται» από το κοινό του, δήλωσε επανειλημμένα  την αγάπη του στον κόσμο που τον αποθέωνε, μίλησε κάτι σαν Ελληνικά, απεύθυνε ένα μεγαλοπρεπέστατο «fuck you» σε όσους θέλουν το κακό μας, τυλίχτηκε στην γαλανόλευκη κι έκανε φινάλε με καμιά 200αρία αλαλάζοντες «φίλους» του από τις πρώτες σειρές, επί σκηνής. ΑΨΟΓΟΣ!

Γιατί σε τελική ανάλυση τι άλλο μπορείς να θελήσεις; Μουσική, λίγη χρυσόσκονη και αυτό το γαμημένο χαμόγελο…

Setlist:
Escape
A Beautiful Lie
Attack
Search and Destroy
This Is War
100 Suns
Vox Populi
L490
Hurricane
Alibi
From Yesterday
The Kill
Closer to the Edge

Encore:
Kings and Queens

www.poprocknews.gr



Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger