Home » » Οι καλύτερες στιγμές της Όπρα Γουίνφρεϊ (vids)

Οι καλύτερες στιγμές της Όπρα Γουίνφρεϊ (vids)

Είκοσι πέντε χρόνια εκπομπή, εικοσί πέντε τηλεοπτικό κοινωνικό έργο (ναι, έκανε και τέτοιο), είκοσι πέντε χρόνια έβαλε πολλές στις ΗΠΑ και έξω από τα σύνορα να την κάνουν copy - paste. Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποφάσισε να πάρει το δικό της (OWN) δίκτυο από το χέρι και εμείς θυμόμαστε, όσα την έκαναν την πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια στην ιστορία της αμερικανικής και παγκόσμιας τηλεόρασης.


Ας θυμηθούμε 5 στιγμές της εκπομπής που… έσπασαν τα κοντέρ τηλεθέασης!

Μάικλ Τζάκσον

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ιστορική εκπομπή στην οποία η Όπρα είχε καλεσμένο τον Μάικλ Τζάκσον; Ο αείμνηστος βασιλιάς της ποπ είχε να δώσει συνέντευξη 14 χρόνια και επέλεξε την Όπρα για να μιλήσει σε μια 90λεπτη εκπομπή. Ο Τζάκσον μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την παρέμβαση στο χρώμα του δέρματός του και για τις σχέσεις του.

Μάλιστα, η Όπρα δε δίστασε να τον ρωτήσει αν είναι παρθένος! Τη συγκεκριμένη εκπομπή παρακολούθησαν 100 εκατομμύρια τηλεθεατές!


Τρούντι Τσέις
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η ιστορία της Τρούντι Τσέις είχε συγκλονίσει τους τηλεθεατές με τη ιστορία της. Η συγγραφέας είχε πάει στην εκπομπή της για να μιλήσει για τα πολύ άσχημα παιδικά της χρόνια καθώς κακοποιούνταν τόσο από τον πατριό της όσο και από τη μητέρα της με αποτέλεσμα να έχει πολλές προσωπικότητες. Η Όπρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ξέσπασε σε λυγμούς καθώς και εκείνη είχε βιώσει την κακοποίηση.


Τίνα Τάρνερ
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ατάκα της Τίνα Τάρνερ "You really don't have any rhythm, do you" (Δεν έχεις το ρυθμό, έτσι δεν είναι;) και την αστραπιαία κίνηση της Όπρα να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί της; Η Όπρα είναι δηλωμένη θαυμάστρια της Τίνα Τάρνερ και αυτή η κίνηση να ανέβει στη σκηνή τη δίδαξε πως πρέπει να ζει τη στιγμή, όπως παραδέχτηκε η ίδια αργότερα.

Τομ Κρουζ
Αν η Όπρα γνώριζε ελληνικά σίγουρα θα έλεγε στον ενθουσιασμένο Τομ Κρουζ τη φράση «Πες μας τι πινεις». Ο πασίγνωστος ηθοποιός ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του δεσμού του με την Κέιτι Χολμς το 2005, πήγε στην εκπομπή της Όπρα και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από ότι συστήνουν οι μάνατζερς. 

Ανέβηκε σε καναπέδες, έπεσε στα πόδια της, ταρακούνησε την Όπρα με την παρουσιάστρια εμφανώς φρικαρισμένη να τον ρωτά τι του συμβαίνει. «Είμαι ερωτευμένος» της απάντησε απογοητεύοντας τα δεκάδες κοριτσόπουλα (μικρά και μεγάλα) που βρίσκονταν εκστασιασμένα στο κοινό.


Μελ Γκίπσον
Το 1987 ο Μελ Γκίπσον είχε πάει στην εκπομπή της Όπρα με εμφανώς περισσότερα μαλλιά και πιο τσαχπίνικη διάθεση. Μια κοπέλα από το κοινό με το απόλυτο trend χτένισμα της εποχής (μαλλί φλοκάτη) και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά τον ρωτά πόσο χρονών είναι. Εκείνος αποκαλύπτει μετά την κλασσική ατάκα (πόσο με κάνεις) ότι είναι 31. Φυσικά το τσιγάρο δε λείπει από το χέρι του ηθοποιού όταν μιλά για το πώς νιώθει που είναι sex sumbol…


Η Όπρα στην τελευταία της εκπομπή εμφανίστηκε μόνη στο πλατό χωρίς κανέναν καλεσμένο γιατί ήταν η δική της στιγμή. Η γυναίκα που μέσα σε μια 25ετία έχτισε μια αυτοκρατορία, δε δίστασε να αποκαλύψει την ομοφυλοφιλία της και την πολύχρονη σχέση της με άτομο του ίδιου φύλου αποφάσισε να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της και να πάει παρακάτω. Θαυμαστές της και μη αναμένουν αυτό το νέο βήμα…. 

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από εκπομπές της Όπρα


www.cosmo.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger