Home » » Αντιδράσεις προκαλεί το νέο video clip της Rihanna (Video)

Αντιδράσεις προκαλεί το νέο video clip της Rihanna (Video)

Μέχρι στιγμής η Rihanna μας είχε παρουσιαστεί ως μία ακόμα sexy pop star. Στο νέο της video clip όπως μας συστήνετε ως ...εκδικήτρια, κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη πάντα πουριτανή Αμερική

Το νέο video clip της Rihanna οπτικοποιησε το single, Man Down και δείχνει την 23χρονη να δολοφονεί έναν άνδρα ο οποίος στο παρελθόν την είχε κακοποιήση.


Οι αντιδράσεις ήταν αρκετές. Για παράδειγμα, η Melissa Henson, εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης, Parents Television Council δήλωσε, "Η προσωπική ιστορία της Rihanna και το status της στη βιομηχανία της μουσικής θα μπορούσε να είναι μία χρυσή ευκαιρία να περάσει ένα μήνυμα στα θύματα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας. Αντί αυτού όμως, παρουσιάζει ένα βίντεο που για αντίποινα προτείνει φόνο εκ προμελέτης".

Θυμίζουμε πως η Rihanna γνώρισε την κακοποίηση από την πρώην φίλο της, Chris Brown. Μια ιστορία που έχει ξεσηκώσει σάλο.

Στο μεταξύ, η νεαρή σταρ από τις Βερμούδες, χαρακτήρισε το τραγούδι ως ένα από τα αγαπημένα της ενώ απάντησε στα αρνητικά σχόλια λέγοντας. "Θέλαμε να εστιάσουμε σε ένα πολύ σοβαρό θέμα που πολύ κόσμος φοβάται να αντιμετωπίσει, ειδικά αν είναι το θύμα".

Δείτε παρακάτω το video clip.


www.cosmo.gr
Share this article :

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

to ksananevasate auto!

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger