Home » » F.E.A.R 3: Αποκλειστικά για άντρες…

F.E.A.R 3: Αποκλειστικά για άντρες…

Never Face Fear Alone. Κύριοι, έχετε λιγότερο από μία εβδομάδα διορία για να νικήσετε τους φόβους σας. Το F.E.A.R 3 έρχεται στα τέλη του μήνα και εφόσον είστε άνω των 18 (17+ το content rating που έχει λάβει), μέχρι τότε οφείλετε να είστε έτοιμοι και να μάθετε να μην φοβάστε το σκοτάδι…

Στις 8 Απριλίου του 2010 πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να σκέφτονται ένα κάρο δικαιολογίες για να χρησιμοποιήσουν στο σχολείο, τη δουλειά, το κορίτσι τους.
Οποιοδήποτε ψέμα, αρκεί να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους. Εκείνη την ημέρα η Warner Bros Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία του F.E.A.R 3, ενός τίτλου που τελικά πέρασε πολύς καιρός μέχρι να φτάσει (την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη τελευταία ενημέρωση) στα καταστήματα.
Σε ότι αφορά το gameplay τα πράγματα είναι απλούστατα. Βρες το δρόμο σου μέσα από κύματα αναρίθμητων εχθρών, τους οποίους μπορείς είτε να «πετσοκόψεις», είτε να καθυστερήσεις, παίζοντας ως Point Man και Paxton Fettel. Πλέον η Alma είναι ζωντανή και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα ον που θα τον καταστρέψει! Ως Point Man, ο γιος της δηλαδή, μπορείς να τον σώσεις. Στο παιχνίδι για πρώτη φορά υπάρχει το Co-op mode, με το οποίο ο ένας παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο του Point Man και ο άλλος του Paxton Fettel. Μπορούν να επιλέξουν να συνεργαστούν ή να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του σχέδιο δράσης.

Φυσικά, αυτό που έχει κάνει τη σειρά να ξεχωρίζει είναι ότι παραμένει ένα από τα πιο τρομακτικά first person shooters. Ο τρίτος ολοκληρωμένος τίτλος της σειράς έρχεται να δικαιώσει τη φήμη που τον ακολουθεί και ξεχωρίζει τα παιδιά από τους άντρες. Καλή τύχη…

www.sport-fm.gr




Share this article :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger