Home » » "Χάρη στον Μπερλουσκόνι πίστεψα στο Θεό!" (video)

"Χάρη στον Μπερλουσκόνι πίστεψα στο Θεό!" (video)


Εμείς πιστεύουμε σ' εσένα Σαμπίνα!!!
"Ο Μπερλουσκόνι με βοήθησε να έρθω πιο κοντά στο θεό", δηλώνει η ηθοποιός Σαμπίνα Μπιγκάν σε ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή η οποία συμμετείχε στα γνωστά "bunga bunga" πάρτυ του ιταλού καβαλιέρε...

Η γοητευτική Σαμπίνα Μπιγκάν, 36 ετών, που αυτοαποκαλείται «βασίλισσα μέλισσα»(για άγνωστους λόγους!), αποκάλυψε ότι πήγαινε στα γνωστά "bunga bunga" πάρτυ επειδή ένιωθε... μοναξιά. 

H Σαμπίνα μάλιστα έχει κάνει... τατουάζ στον αστράγαλο της αφιερωμένο στον Μπερλουσκόνι, ενώ αναφέρει σε ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή : “Είναι ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, με έχει βοηθήσει να πιστέψω στο Θεό. Χάρη σ' αυτόν έχω γίνει ένα ιδιαίτερα θρησκευτικό άτομο, του έχω μοίασει.” 

Αγαπά το Θεό, μιλάει για τον Θεό. Είναι ένας άνθρωπος της πίστης και το σπίτι του είναι διακοσμημένο με σταυρούς. Είναι ένα όμορφο πρόσωπο, ένα πρόσωπο της πίστης, ένας αληθινός πιστός” δήλωσε η ίδια, εκπλήσσοντας τους ακροατές.

Ο εκφωνητής της ραδιοφωνικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένη η εντυπωσιακή ηθοποιός, ακούγοντας όλα τα παραπάνω, δε σταματούσε να τη ρωτά: “Αστειεύεσαι, έτσι; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια!” 

Όσο για τα διάσημα bunga bunga πάρτυ τα οποία διοργανώνονταν στη βίλα του Μπερλουσκόνι η Σαμπίνα αναφέρει ότι όλα όσα ακούγονταν γι' αυτά ήταν “υπερβολικά”.” Δεν υπήρχε τίποτα το σεξουαλικό σ αυτά τα πάρτυ. Απλά μαζευόμασταν,τρώγαμε, τραγουδούσαμε και χορεύαμε!

Είναι ένας πολύ αγαπητός φίλος. Μιλάμε όλη την ώρα, κάθε μέρα, εγώ τον λατρεύω. Είναι τόσο ζεστό και φιλικό πρόσωπο που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον τον χρειαστεί.” 

H ίδια τόνισε ότι ο Καβαλιέρε συνήθιζε να δίνει τον αριθμό του κινητού του σε όποιον το ζητούσε, ενώ ήταν πολύ αγαπητός στον κόσμο για τις αστείες ιστορίες του, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα telegraph

Mια φορά με ρώτησε για το αν θα τον συμπαθούσα ακόμα και αν ήταν πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, τώρα που γερνάει. Του είπα ότι θα ήμουν κάτι παραπάνω από ευτυχής να τον μεταφέρω με την αναπηρική καρέκλα του!” 

Η Σαμπίνα, έφυγε από τη Γερμανία όταν ήταν σε νεαρή ηλικία και μετακόμισε στην Ιταλία όπου ακολούθησε την πορεία της τον τηλεοπτικό χώρο.

Sabina Began _ Berlusconi come Ghandi!! Ma vaffa.. by sunshine_i

www.cosmo.gr
Share this article :

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

You sexy motherfuckeeeeeeeer!!!

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger