Home » » LEMMY: "Καπνίζω μόνο ένα πακέτο την εβδομάδα πλέον"

LEMMY: "Καπνίζω μόνο ένα πακέτο την εβδομάδα πλέον"

http://rockoverdose.gr/photos/resize_1428518864.jpg
O Lemmy Kilmister είναι μια προσωπικότητα, που οποιαδήποτε δήλωσή παρουσιάζει και ενδιαφέρον.

Και ειδικά αν είναι κάτι που αφορά τις καθημερινές του συνήθειες, οποίες ήταν και αιτία να διακοπεί μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις των MOTÖRHEAD.


Σε μια συνέντευξη στην Full Metal Jackie, οποία είναι γνωστή για τις μοναδικές τις συνεντεύξεις με όλους σχεδόν τους rock/metal stars, στην εκπομπή της στο iHeartRadio, ο frontman τους μίλησε για τις αλλαγές στην καθημερινές του συνήθειες.



Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι τα τελευταία χρόνια άλλαξε τρόπο ζωής, καθώς η τελευταία εγχείρηση που έκανε στην καρδιά, παραλίγο να τον ενσωματώσει στην «μεγάλη μπάντα». «Σταμάτησα το κάπνισμα για περίπου δυο χρόνια, αλλά το ξανάρχισα» αναφέρει στην ξανθιά δημοσιογράφο. Και συνεχίζει: «αλλά τώρα κάνω ένα πακέτο την εβδομάδα, σε αντίθεση με τα δύο την ημέρα. Και σταμάτησα να πίνω Coca-Cola. Για δύο χρόνια δεν είχα σπίτι καθόλου, γιατί νόμιζα ότι είναι κάτι πολύ κακό. Υπάρχουν δέκα κουταλιές ζάχαρη σε ένα κουτάκι και είμαι και διαβητικός» δηλώνει, ενημερώνοντας μας και για το εν λόγω αναψυκτικό.


Στην ερώτηση αν ήταν δύσκολο να κόψει το συγκεκριμένο αναψυκτικό, απάντησε : «τώρα πίνω βότκα με πορτοκάλι, που έχει πολύ λιγότερη (ζάχαρη)». Ο 69χρονος πια ροκ σταρ, οποίος υπέστη ένα αιμάτωμα το 2013, το οποίο ήταν και αιτία να ακυρωθούν αρκετές ευρωπαϊκές συναυλίες της μπάντας , αλλά και συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ. Ο ίδιος αναφέρει στο «Classic Rock», ότι δεν περιμένει να είναι συνέχεια 30 χρονών. «Δε με θλίβει αυτό το γεγονός. Το να νιώσεις θλίψη γι αυτό το γεγονός είναι άχρηστο. Είναι πολύ αργά για μετάνοιες. Ότι έχει κάνει κανείς το χει κάνει, έχει ζήσει την ζωή. Ότι και να ευχηθώ, κανένα σημείο δε μπορεί να αλλάξει πια» δηλώνει. Και καταλήγει : «υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, αλλά τίποτα το σημαντικό. Τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια μεγάλη διαφορά»


Σίγουρα όμως ο Lemmy αγαπήθηκε από όλους εμάς γι αυτό που έκανε και όχι για αυτά που θα μπορούσε να αλλάξει. 
 




rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger