Home » » Οι Metallica θα παίξουν νέα τραγούδια στα φεστιβάλ. Yπομονή για το νέο άλμπουμ

Οι Metallica θα παίξουν νέα τραγούδια στα φεστιβάλ. Yπομονή για το νέο άλμπουμ


Ο Lars Ulrich μίλησε στο Rolling Stone για την διαδικασία δημιουργίας του νέου άλμπουμ των Metallica αλλά και για τις εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Να θυμίσουμε ότι θεωρητικά το νέο τους άλμπουμ αναμένεται φέτος, αλλά από τα όσα λέει ο ντράμερ του συγκροτήματος δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι, αφού τονίζει ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή.

«Είμαστε χωμένοι βαθιά μέσα στο νέο άλμπουμ, Έχουμε πολλά τραγούδια τα οποία πειράζουμε και επεξεργαζόμαστε. Στον δικό μας κόσμο υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο στάδιο της σύνθεσης και της ηχογράφησης, απλά αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να φέρουμε αυτά τα δύο πιο κοντά για να είναι το αποτέλεσμα πιο οργανικό. Θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε στο τελικό αποτέλεσμα αυτό τον αρχικό ενθουσιασμό που έχεις όταν παίζεις για πρώτη φορά κάτι»
Στη συνέχεια ο Ulrich απαντά ότι είναι πολύ πιθανό ο κόσμος που θα τους δει στα καλοκαιρινά φεστιβάλ να ακούσει κάποιες από τις νέες συνθέσεις και συνεχίζει μιλώντας για το άλμπουμ:

«Τα δημιουργικά στοιχεία είναι σχεδόν έτοιμα. Όταν λέμε σχεδόν έτοιμα στον κόσμο των Metallica εννοούμε στο επόμενο μήνα και κάτι. Πάντως όταν ο καιρός της κυκλοφορίας πλησιάζει ο κόσμος θα το μάθει. Δεν πρόκειται απλά ένα βράδυ να το κυκλοφορήσουμε στο itunes. Αυτό το σενάριο δεν υπάρχει».

Να πούμε εμείς τώρα με βάση τα όσα λέει ο Ulrich όταν αν τα «δημιουργικά στοιχεία» είναι έτοιμα τον επόμενη μήνα αυτό σημαίνει μέσα με τέλη Απρίλη. Μετά η μπάντα θα αρχίσει τις πρόβες για τις συναυλίες, μετά θα κάνεις τις συναυλίες οπότε μάλλον θα ξανά ασχοληθούν με το άλμπουμ μετά τα μέσα του καλοκαιριού. Με το ζόρι δηλαδή προλαβαίνουν να το κυκλοφορήσουν φέτος. Αν προλαβαίνουν.

rockisdead.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger