Home » , » SYSTEM OF A DOWN: O Serj Tankian δεν αποκλείει το ενδεχόμενο καινούριου άλμπουμ

SYSTEM OF A DOWN: O Serj Tankian δεν αποκλείει το ενδεχόμενο καινούριου άλμπουμ


http://www.rockoverdose.gr/photos/resize_1420751442.jpgΚατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του, ο frontman των System Of A Down Serj Tankian δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας δουλειάς από το συγκρότημα:

“ Έχουμε κάνει συχητήσεις γύρω από το θέμα, θα κάνουμε αυτή την περιοδεία, θα επιστρέψουμε και θα δούμε που βρισκόμαστε. Αν έχουμε τραγούδια, που μπορούν να δουλέψουν για τους System, δικά μου και του Daron. Το ενδεχόμενο να δουλέψουμε μαζί είναι ανοικτό, αλλά δεν έχουμε κάνει συγκεκριμένα σχέδια, τα οποία να είναι ανακοινώσιμα. Έχω μερικά κομμάτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την τύχη τους μέχρι να φθάσει η στιγμή να τα παίξω στα παιδιά και να δούμε αν υπάρχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Αυτή τη στιγμή η προσοχή μου είναι στραμμένη πάνω σε ένα film score. Προκειται για μια ταινία η οποία είναι βασισμένη στην γενοκτονία. Ονομάζεται “1915” και είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δράμα που γυρίζεται στο Los Angeles. Καταπιάνεται με την άρνηση και τον ψυχολογικό αντίκτυπο της γενοκτονίας περισσότερο από τα φυσικά επακόλουθα”.




rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger