Home » » Ο Glen Drover προβλέπει την επιστροφή του Menza στους Megadeth.

Ο Glen Drover προβλέπει την επιστροφή του Menza στους Megadeth.

http://www.rockoverdose.gr/photos/resize_1420807187.jpgΟ πρώην κιθαρίστας των MegadethGlen Drover, περιμένει πως μετά την αποχώρηση του αδερφού του, Shawn, η θέση θα καλυφθεί από τον Nick Menza και θα στοιχημάτιζε με χρήματα γι αυτό!
Ο Drover που ήταν μέλος των Megadeth από το 2004 μέχρι το 2007, πιστεύει πως ο Nick Menza θα επιστρέψει ως αντικαταστάτης του Shawn Drover ο οποίος έφυγε απ' το συγκρότημα τον προηγούμενο μήνα μαζί με τον κιθαρίστα Chris Broderick.
O Mustaine και ο Ellefson είναι τα δύο μέλη που παρέμειναν και βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης νέων μελών. Τον Δεκέμβριο, ο γιος του Dave Mustaine, Justis, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τις πρόβες του συγκροτήματος στο οποίο διακρίνεται κι ένας αγνώστου ταυτότητας ντράμερ.
Ο Glen Drover λέει σε συνέντευξη του στο Metal Wani: "Θα στοιχημάτιζα χρήματα τα οποία δεν έχω για το ότι είναι ο Nick Menza στα ντραμς. Όποιος κι αν είναι ο κιθαρίστας, θα το μάθουμε σε λίγο."
Αν και ο Drover αρνήθηκε κάθε πιθανότητα επιστροφής του στο συγκρότημα έπειτα από τις αποχωρήσεις του αδερφού του Shawn και του Broderick, λέει πως πέρασε ωραία όσο ήταν στους Megadeth.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: "Υπήρξαν πολλές αλλαγές στα μέλη του συγκροτήματος όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το αυτονόητο και λογικά ο Dave θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Αλλά γι εμένα, μέχρι τη στιγμή που έφυγα, είχαμε πολύ καλές στιγμές με τα υπόλοιπα μέλη. Ποτέ δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα ή κάτι τέτοιο. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, ιδίως από τα πρώτα δύο χρόνια. Μάλλον τους τελευταίους περίπου έξι μήνες δε μ' άρεσε πια τόσο η ατμόσφαιρα επειδή δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά και θετικά τα πράγματα όπως ήταν κάποτε, άρχισαν να με δυσαρεστούν και να με ενοχλούν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις."



rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger