Home » » ZAKK WYLDE: "Σε μια υποθετική επανένωση των Pantera, απλά πάρτε με τηλέφωνο!"

ZAKK WYLDE: "Σε μια υποθετική επανένωση των Pantera, απλά πάρτε με τηλέφωνο!"

http://www.rockoverdose.gr/photos/resize_1419859997.jpgΣτη ραδιοφωνική εκπομπή του Jack Antonio "Do You Know Jack?" μίλησε ο Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY, OZZY OSBOURNE).


Ερωτηθείς για άλλη μια φορά σχετικά με την πιθανότητα μιας υποθετικής επανένωσης των PANTERA με αυτόν να μπαίνει στη θέση του εκλιπόντος "Dimebag" Darrell Abbott στην κιθάρα, ο Zakk είπε: “Είναι σίγουρα μια καλή στιγμή και περνάμε καλά [όταν παίζουμε τραγούδια των PANTERA με τον πρώην τραγουδιστή των PANTERA Philip Anselmo και τον μπασίστα Rex Brown] ." Συνέχισε λέγοντας: "Θέλω να πω, αν κάποιος μιλούσε για ‘reunion’, βασικά είναι η επανένωση του Phil, Rex και Vincenzo [ντράμερ Vinnie Paul Abbott]. Εγώ απλά λέω ότι, για μένα, είναι απλά… εγώ μπαίνω, και αποδίδω φόρο τιμής στον Dimebag την ίδια στιγμή."

Ο Wylde πρόσθεσε: "Όταν βρισκόμαστε μαζί και jammάρουμε στα τραγούδια… και ο Vinnie μερικές φορές είναι σε συναυλίες των BLACK LABEL, έχει κάτσει στα drums και παίξαμε κανένα κομμάτι των BLS. Και στους HELLYEAH, έχουμε όλοι περιοδεύσει και παίξει μαζί. Πάντα είναι μια καλή στιγμή όποτε αράζουμε όλοι μαζί. Αλλά, όπως είπα, ‘όποτε’… γιατί πάντα με ρωτάνε ‘θα συμβεί ποτέ το reunion;’ Να ξέρετε, αυτό είναι στο χέρι των παιδιών. Αλλά μου αρέσουν τα παιδιά. Και είμαι απλά ένα τηλέφωνο μακριά."

Ο Vinnie Paul Abbott ωστόσο μίλησε για στη Βραζιλιάνικη "Wikimetal" σχετικά με την έμμονη συζήτηση για μια υποθετική επανένωση των PANTERA με τον Wylde στην κιθάρα, και είπε: "Στην τελική το αποκαλούν reunion, και αυτό σημαίνει να φέρεις τα αρχικά μέλη πίσω… Δε μπορούμε να φέρουμε πίσω τον Dime, και ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μέρος των PANTERA. Δε θέλω να βλάψω ή να αμαυρώσω την κληρονομιά τη δική του ή της μπάντας.
Είχαμε 14 εκπληκτικά χρόνια μαζί και ήρθε η ώρα για όλους μας για να προχωρήσουμε παραπέρα. Και έχω σίγουρα πάει μπροστά στη ζωή μου. Δεν ζω στο παρελθόν. Μ’ αρέσει να ζω για το σήμερα και για το τι έρχεται αύριο, και γουστάρω πολύ αυτό που κάνουμε στους HELLYEAH
. Και αυτός είναι ο στόχος μου και το που εστιάζω.”

 



rockoverdose.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger